Dinosaurietårta till Freja 3 år!

Imorgon fyller vår lilla Freja 3 år och tårtan gjorde jag färdig idag =) Hon har en dinosaurieperiod just nu så temat på kalaset skulle vara dinosaurier! Tårtan ska såklart föreställa en T-rex ;-) Förutom tårta imorgon kommer det att bjudas på marschmallowsklubbor som barnen ska göra i ordning imorgon. Kan hända att det kommer lite bilder på dom imorn =)


Jag valde att göra den brun, för att det skulle likna en dinosaurie mer än en drake...Huvud, fötter och svans är helt gjort i sockerpasta (som smakar choklad)På andra sidan fick 3:an vara -den fick inte plats vid "Freja" =)
Tårtan består av ljusa bottnar fyllda med hallongrädde, lemoncurdgrädde & sötlakritskräm.
Spacklad med grädde, täckt med chokladsockerpasta (ballina) och dekorerad med sockerpasta o marsipan.

Det var väldigt roligt att Freja önskade lakrits i tårtan för det är en fyllning jag länge velat testa =) O när jag frågade om hon ville kombinera lakritsen med citron eller hallon ville hon ha båda (!) och födelsedagsbarnets önskan är lag =)

Snart blir det mer tårtor...!

Nästa vecka fyller mellanbarnet 3 år! Då blir det en dinosaurietårta enligt önskemål :) Och om drygt en månad blir äldsta barnet 5 år och då blir det såklart också tårta och däremellan ska jag även göra en bröllopsdagstårta! Så håll ut, snart blir det lite roligare uppdateringar igen =)

RSS 2.0