Leilas klassiska tårtbotten
En faktiskt riktigt bra tårtbotten -god, stadig o med få ingredienser.
4 stora ägg
1.5 dl socker
1.5 dl mjöl
Vispa ägg o socker riktigt vitt o pösigt.
Rör försiktigt ner mjölet o häll i en smörad o bröad form med löstagbar kant, 20-24 cm i diam.
Grädde mitt i ugnen på 200 grader i ca 15 min.
Låt svalna i formen ca 15 min o stjälp sedan upp på sockrat smörpapper.
4 stora ägg
1.5 dl socker
1.5 dl mjöl
Vispa ägg o socker riktigt vitt o pösigt.
Rör försiktigt ner mjölet o häll i en smörad o bröad form med löstagbar kant, 20-24 cm i diam.
Grädde mitt i ugnen på 200 grader i ca 15 min.
Låt svalna i formen ca 15 min o stjälp sedan upp på sockrat smörpapper.
Kommentarer
Trackback