Jag tävlar =)

Tävla hos Sockerrus och vinn ett presentkort på 500kr,
i samarbete med
LyxigaPlåtburkar.seRoligaPlåster.se och Änglaspel.se
.


Kommentarer
Postat av: Karl Fransson

HEJ LÄSTE DET DU SKREV PÅ FAMILJE LIV .SE .....
HUR KAN MAN HA SÅ DÅLIGA EGENSKAPER ? RAKAR VERKEN ARMHÅLA ELLER BEN OCH BLIR FÖRBANNAD PÅ 1 SEKUND VARFÖR ENS SKRIVA UT NÅTT SÅ ÄKLIGT ....TROR DU VERKLIGEN ATT MAN VILL LÄSA OM DINA HÅRIGA ARMÅLER MM SJUKT JUhttp://www.familjeliv.se/forum/thread/61583975-hur-skulle-du-beskriva-dig-sjalvViktigt för mig är feminism och genus. Jag känner mig väldigt engagerad i barnens uppfostran och hur deras uppväxt o syn på sig själv o andra ska bi så sund som möjligt. Försöker engagera o inspirera folk runt mig och barnens förskola.

Jag är nöjd med mig själv o mitt utseende (med undantag för ryggvalkar som jag "fick" under senaste graviditeten).
Tycker annars om min kropp som den är o rakar varken ben, armhålor eller så. Sminkar mig sällan... Tycker jag ser bra ut ändå =)

Jag är nog en ganska generös o omtänksam person som vill se mina nära o kära ha det bra o vara glada.
Vi skänker mycket pengar o handlar ekologiskt o rättvisemärkt. Jag (vi) tycker det är viktigt att ta hand om människor o jord s a s...
Jag älskar att baka och är duktig på att baka tårtor (bullemamman.blogg.se) Jag tycker om renovera o planera renoveringar, även om jag inte är något vidare bra på det praktiska sen

Tycker det är viktigt med nära föräldraskap -bära i sjal, samsova, långtidsamma osv

Dåliga egenskaper är att jag har kort stubin, blir snabbt o lätt arg o är dessutom ganska långsint. Och så HATAR jag att vika tvätt xD Och att mata våra kaniner, haha! Jo just det ja... Vi föder upp kaniner för köttets skull (självhushållning) Så vi föder upp, slaktar, styckar o tillagar själva. Hoppas kunna utöka detta med höns o får sen o dessutom odla mer grönsaker i framtiden än vi gör idag för att kunna leva så mkt som möjligt på vårt egna... =)

Svar: Jag skrattar ihjäl mig på 1 sekund av din kommentar...! HAHAHA xD
bullemamman


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0